Bye bye fina tider but it's only hemska tider

 
Augustis ljumma mörker har sänkt sig över oss. Inget händer. De tysta blåljusen glider förbi på motorvägen (mitt eviga återkommande tema i livet: motorvägen). Om jag kommer minnas detta år så kommer det vara ett minne av att vänta ut ett undantagstillstånd. I livet, i världen, i själen. Jaja. Beyoncé har släppt hela sitt album (visual även denna gång hörde jag) men jag har på riktigt noll intresse av det? Säger jag som köpte Lemonade på fem röda och har sett om den x antal gånger. Men jag vet inte. Jag började tappa intresse för Bey iom. Lejonkungen (stark motståndare till alla remakes), och att hon släppte detta album på Disney+? Äe, jag vet inte, det är säkert jättebra men jag kan bara inte med den nivån av kommersialism just nu. :/ Vad händer annars? Ingen jävla aning. Ingen aning. Har lyssnat mycket på Seinabos senaste album som fortfarande är lika magiskt. Speciellt lyssnat på Never Get Used To. Annars har det stått rätt stilla på albumfronten tror jag. JO. Bästa som har hänt mig musikmässigt på sistone är den här youtubevideon hahaha, ja jag är 12, nej men mitt lelle hjärta oj vad trevligt. Önskar att jag kunde höra In The Air Tonight för första gången igen. Gud. 
 
Huuuur som. Här är trevligt småplock: 
 
 
Älskar denna? Men tror att jag redan hunnit lyssna sönder den. Tjusningen har falnat lite men oj vad bra. Seinabo återigen. Vår stjärna. 
 
 
Om man behöver lite förtröstan. Vilket man ju lär behöva vid det här laget. 
 
 
 
 
Waow. Steget efter förtröstan. Resningen!!! Eller om de löper omlott, en växelverkan. I guess? 
 
 
Celeste!! My baby. En underbar version av Bob Marleys klassiker. Mer förtröstan!!
 
 
Fint. Fint. Fint albumcover. 
 
 
Nej. Nej. Min största musikhändelse är att jag upptäckte att Beldina inte längre finns. I ett infall gick jag in på hennes Spotifysida och upptäckte att det dykt upp redigt mycket mer musik sedan jag sist var inne. Lyssnade myyyycket på What Can I Say sommaren 2015 och har haft sporadisk koll sedan dess eftersom hon hade sån oterolig star potential. Som man gör klickade jag mig vidare in på hennes Instagram och såg att folk hade skrivit vila i frid under hennes senaste bild och lika snabbt som insikten uppstod sjönk den in. Hur som. Lyssna också på Sweet Escape och You (I Gotta Love) och Blinded. Det är alltid outgrundligt sorgligt och ofattbart när en människa försvinner, men det är en särskild tomhet som uppstår när en skapande människa gör det, speciellt när arvet inte motsvarar den fulla potentialen. Vila i frid. Jag kommer lyssna för alltid. 
 
 
 
 
Mhhhhmmmm. Syd har nog modern RnB:s sexigaste röst? Sådan sex appeal i den. BOdy är ju sinnes. Hennes röst är ljudet av fingertoppar över hud på bristningsgränsen av begär. Japp. Japp. 
 
 
Mabel wha. Om jag längtar efter varma sommarnätter på Trädgården och att smuggla in sprit och dansa nära främlingar och bara andas varandras andedräkter? jajamän. Jajajävlamän. Den här är tröstpriset. Tillsammans med den här (och den här att åka tunnelbana hem med i lurarna lagom glad över att man äntligen snart är framme vid målet med hela jävla kvällen: fyllekäket). Tänk om hon kunde få blomma lite utanför den meget kommersiella poppiga rnb:n? Waowwaw. Men det här är trevligt. Speciellt dancehallinfluenserna är n a j s. DANSANT för att använda ett ord inte ens min morfar använder. 
 
 
Vi avslutar med den här. Herregud. Spela denna på min begravning snälla. Inga psalmer, bara 20 minuter av Prince hahahaha. Stelt i kyrkbänkarna eller bara väldigt underbart? TIME WILL TELL. Förhoppningsvis om länge länge lol. 
 
Nu tar vi farväl av en sommar som aldrig kommer igen. Lägg den på historiens sophög. Godnatt. 
Upp