Rubrikjävel

Tjohej igen, på så kort tid. Har mkt tråkigt. Lyssnat mycket på Ugh, those feels again. Försöker visualisera en framtid. Läser Majakovskij. Tittar på köerna. Väntar på Lanas nya album, fastnade inte supermkt för singeln ärligt talat? Bra, men jag vet inte, är allmänt trött på USA och hennes melankoliska nationalromantik skaver lite mot den ledan. Den var bra, tror det kommer bli ett bra album men ja, ni fattar. Ej trött på melankoli (än) (lol) dock. Lyssnat lite på Angel Olsen. Mkt Lykke Li-vibbar, vilket är trevligt. Tycker hon är lite enformig tyvärr? Jaja. Vill också puffa för den här låten, med ett par år på nacken men passar bra i oktober tycker jag. 
 
 
 
 
Tror India Shawn kommer bli en voice att räkna med i framtiden! Bra grejer. 
 
 
 
 
Har inte nämnt Victoria Monéts senaste album? VIlken skam, för det är najs så jävla najs. Allt handlar om sex och det är bra jävla pop/rnb/discofunkwhatever waow. Tycker om allt förutom låten med Khalid som var liiite väl disco och dans??? Hm. Dive är en riktig banger, det är liksom KUL musik också. Ej så jävla seriöst. What a talent. Remixen med Kehlani är mhmm också. Min hångla-lista har mått bra den här hösten. Har jag hånglat? Nej.
 
 
 
Kommer jag någonsin inte lägga in låtar med Snoh?:))) Nej. Nej. 
 
Tagga att det blir mörkt typ klockan sex, mer corona och att inte kunna göra någonting tjohej. Men samtidigt, att man har det så bra som man har det. Ska laga massa mat och carpa dagsljus in absurdum. Jaja, nu ska jag äta pasta hade hade. 
Upp